Proiecte

+40 21 326 35 58   Mon - Fri: 8:30am - 5:30pm

Bilstein Sibiu

Am finalizat cel mai recent proiect al nostru - Bilstein Sibiu

Glissando este o companie cu capital integral romanesc, fondata in capitala Banatului, Timisoara, in anul 1991.
Astazi, GLISSANDO este o marca ce se identifica cu o intensa activitate comerciala la nivel national, in paralel cu oferirea de expertiza de specialitate, atat profesionistilor din domeniu (fermieri) cat si pasionatilor sectorului „verde”. 

Severin Shopping Center si-a întărit poziţia de lider pe piaţa de retail din zonă, devenind cel mai mare şi mai atractiv centru comercial din Mehedinţi şi până la graniţa cu Serbia.
''Proiectul Severin Shopping Center'' este un proiect bazat pe lucrari complexe prin planul de extindere realizat anul acesta:

Haraeus oferă componente şi sisteme de materiale din multiple ramuri industriale, de exemplu pentru industria furnizoare de automobile, dar şi pentru siderurgie, industria chimică sau fotovoltaică.
La noua locaţie de producţie a concernului tehnologic german Heraeus, specializită în paste de lipit şi alte materiale adezive, am contribuit si noi prin lucrari complexe.

Cel mai recent proiect finalizat la finalul lunii aprilie - Selgros Tirgu Mures, unde au fost montate trapele de fum Bittermann.

Sistemele cu deschidere automata in caz de incendiu sunt componente de baza in conceptul de protectie la incendiu.Lipsa acestor automatizari duce la producerea unor adevarate tragedii, motiv pentru care organismele nationale si internationale de normatizare in domeniul constructiilor au legiferat ca orice cladire sa prezinte riscul minim de pericol pentru oameni, prezenta trapelor de desfumare fiind una dintre aceste cerinte.

Login